Overige diensten

Telkens weer verbazen wij ons over de financiële producten die wij in de “schoenendozen” van onze klanten tegenkomen. 'Heb ik het allemaal wel goed geregeld?', vraagt men ons vertwijfeld. Een logische vraag die zich niet altijd gemakkelijk laat beantwoorden. De gemiddelde financiële huishouding bestaat namelijk uit salarisstroken, pensioenopgaven, levensverzekeringen, lijfrentepotjes, wel en niet aftrekbare hypotheken en spaar- en beleggingsrekeningen. Vaak zijn deze financiële producten in de loop der tijd afgesloten en is er van enige samenhang geen sprake (meer).
 
Niet vreemd dat het dan duizelt als u naar uw financiële gegevens kijkt. Verzekeraars en banken bieden tientallen producten aan, in even zo vele varianten. Wetgeving verandert snel, de overheid trekt zich steeds verder terug, pensioenregelingen worden aangepast en beurzen bewegen steeds grilliger.
 
Maar hoe bepaalt u of de producten die u heeft afgesloten, ook daadwerkelijk nodig zijn om uw financiële doelstellingen te realiseren? Wat u hiervoor nodig heeft, is een objectief beeld van uw totale “personal finance”. Een Persoonlijk Jaarverslag®, noemen wij dat. Dat geeft u inzicht in hoe u er werkelijk voor staat. Als u niet weet waar u staat, kunt u namelijk ook niet bepalen waarheen u gaat. Bij elk financieel bericht vraag u zich dan af welke gevolgen dit heeft voor uw financiële toekomst. En als u iets afsluit, hoopt u maar dat het goed is. Kortom: u bouwt uw financiële leven op drijfzand. Een Persoonlijk Jaarverslag® voorkomt dit.
 
Een Persoonlijk Jaarverslag® brengt al uw financiële zaken terug naar een naar een helder en herkenbaar niveau: de vrij besteedbare euro in uw portemonnee…huishoudboekjesniveau dus. Geen ingewikkeld gedoe over box 1 en 3, AOW en WIA of een hypotheek die wel, niet of voor de helft is afgelost bij overlijden. Nee, een duidelijk overzicht van de euro's die u te besteden heeft in alle denkbare scenario's: arbeidsongeschikt, eerder stoppen met werken, pensioneren en overlijden. Het resultaat kan worden verwerkt in een grafiek en een tabel. Op basis daarvan kunt u, heel eenvoudig, heldere en weloverwogen beslissingen nemen.
 
Omdat u vooraf weet wat het u kost om uw financiële situatie inzichtelijk te maken, kan een objectief advies gegarandeerd worden. In een persoonlijk gesprek laten wij u graag zien hoe een Persoonlijk Jaarverslag® van Borghese er uitziet en wat de kosten zijn om het te laten opstellen.
 
Cookie instellingen